Καθηγητές

Διεύθυνση σπουδών

Μανωλιός Εμμανουήλ (Φυσικός) – Ιωαννίδου Σπυριδούλα (Οικονομολόγος)

Χρήστος Γιαννικόπουλος
Φιλόλογος με εξειδίκευση στα Αρχαία και στα Νέα Ελληνικά
Απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών.Εξειδικεύεται και στα Νέα Ελληνικά σε όλες τις τάξεις της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ρία Κλαδά
Φιλόλογος με εξειδίκευση στην Έκθεση και στα νέα Ελληνικά
Φιλόλογος μεμεταπτυχιακές σπουδές στη διδασκαλία των Νέων Ελληνικών. Συγγραφέας σχολικών βοηθημάτων για την Έκφραση- Έκθεση όλων των τάξεων. Εισηγήτρια θεμάτων στην “Τράπεζα θεμάτων” της Α΄ Λυκείου.

Νίκη Βαρουξή
Βιολόγος
Πτυχιούχος του τμήματος Βιολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπόνηση διπλωματικής εργασίας – πρακτική στο Ινστιτούτο Βιολογίας του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών “Δημόκριτος” στο τμήμα Βιοχημείας Ιστονών.

ΝικόλαοςΤουμπακάρης
Μαθηματικός
Πτυχιούχος Μαθηματικός από τη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Στατιστική και συνεχή παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων στο τομέα των Οικονομικών Μαθηματικών. Δραστηριοποιείται στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης από το 2000.

Πλατάρη Βούλα
Πτυχιούχος Μαθηματικός της σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Εφαρμοσμένη Στατιστική για εκπαιδευτικούς και καθηγητές (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών)
Παρακολούθηση σεμιναρίων με αντικείμενο τη Διδακτική Μαθηματικών. Εργάζεται στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης από το 2003.

Φωτόπουλος Ελευθέριος
Χημικός
Ονομάζομαι Φωτόπουλος Ελευθέριος είμαι 38 χρονών άγαμος και είμαι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου του τμήματος των Χημικών Μηχανικών.Μετά την τετραετή ενασχόλήση μου σε βιομηχανίες και εργαστήρια διαπίστωσα πως αυτό που πραγματικά μου αρέσει να κάνω είναι η διδακτική της επιστήμης της Χημείας (και παρεμφερων μαθημάτων) την οποία ασκώ εδώ και μια εξαετία σε φροντιστήρια σε μαθητές και σε ιδιαίτερα σε φοιτητές. Γνωρίζω σχεδόν άριστα τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και μιλάω πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα .

Μαρία Ανδρίτσου
Φιλόλογος με εξειδίκευση στη Νεοελληνική Γλώσσα -Λογοτεχνία και στα Αρχαία Ελληνικά.

Απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.