Καθηγητές

Διεύθυνση σπουδών

Μανωλιός Εμμανουήλ (Φυσικός) – Ιωαννίδου Σπυριδούλα (Οικονομολόγος)

Χρήστος Γιαννικόπουλος
Φιλόλογος με εξειδίκευση στα Αρχαία και στα Νέα Ελληνικά
Απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών.Εξειδικεύεται και στα Νέα Ελληνικά σε όλες τις τάξεις της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ρία Κλαδά
Φιλόλογος με εξειδίκευση στην Έκθεση και στα νέα Ελληνικά
Φιλόλογος μεμεταπτυχιακές σπουδές στη διδασκαλία των Νέων Ελληνικών. Συγγραφέας σχολικών βοηθημάτων για την Έκφραση- Έκθεση όλων των τάξεων. Εισηγήτρια θεμάτων στην “Τράπεζα θεμάτων” της Α΄ Λυκείου.

Κωνσταντίνα Ούτσα
Φιλόλογος
Απόφοιτη Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ. Στα πλαίσια της Πανεπιστημιακής της φοίτησης, την ώθησε ο ιδιαίτερος μου ζήλος της, στην επιπλέον επιλογή μαθημάτων από το τμήμα της Παιδαγωγικής, έχοντας ως στόχο την καλύτερη ψυχολογική αντιμετώπιση και τη σωστή διαπαιδαγώγηση του κάθε μαθητή.

Νίκη Βαρουξή
Βιολόγος
Πτυχιούχος του τμήματος Βιολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπόνηση διπλωματικής εργασίας – πρακτική στο Ινστιτούτο Βιολογίας του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών “Δημόκριτος” στο τμήμα Βιοχημείας Ιστονών.

ΝικόλαοςΤουμπακάρης
Μαθηματικός
Πτυχιούχος Μαθηματικός από τη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Στατιστική και συνεχή παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων στο τομέα των Οικονομικών Μαθηματικών. Δραστηριοποιείται στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης από το 2000.

Πηνελόπη Αλεξοπούλου
Μαθηματικός
Πτυχιούχος Μαθηματικός της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με Κατεύθυνση Εφαρμοσμένα Μαθηματικα.
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Πλατάρη Βούλα
Πτυχιούχος Μαθηματικός της σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Εφαρμοσμένη Στατιστική για εκπαιδευτικούς και καθηγητές (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών)
Παρακολούθηση σεμιναρίων με αντικείμενο τη Διδακτική Μαθηματικών. Εργάζεται στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης από το 2003.

Mακρής Νικόλαος (Φιλόλογος ΜPhil)
Φιλόλογος με εξειδίκευση στην (Έκθεση – Nέα Ελληνικά και στο μάθημα της Iστορίας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών)
Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών & του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εξειδίκευση και επιμόρφωση Διδακτικής και Μεθοδολογίας της Νεοελληνικής Γλώσσας και της Ιστορίας σε όλες τις τάξεις της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σεμινάρια των Ιστορικών Μαθημάτων του Ινστιτούτο Βυζαντινών Ερευνών και της Αρχαίας Ελληνικής και Λατινικής Παλαιογραφίας στο Ινστιτούτο Ελληνικής Ιστορίας & Λατινικής Παλαιογραφίας του ΜΙΕΤ. Εισηγητής Θεμάτων εξετάσεων προσομοίωσης της (ΟΕΦΕ) στο μάθημα της Iστορίας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών.

Φωτόπουλος Ελευθέριος
Χημικός
Ονομάζομαι Φωτόπουλος Ελευθέριος είμαι 38 χρονών άγαμος και είμαι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου του τμήματος των Χημικών Μηχανικών.Μετά την τετραετή ενασχόλήση μου σε βιομηχανίες και εργαστήρια διαπίστωσα πως αυτό που πραγματικά μου αρέσει να κάνω είναι η διδακτική της επιστήμης της Χημείας (και παρεμφερων μαθημάτων) την οποία ασκώ εδώ και μια εξαετία σε φροντιστήρια σε μαθητές και σε ιδιαίτερα σε φοιτητές. Γνωρίζω σχεδόν άριστα τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και μιλάω πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα .